Picolino

Picolino

torstai 6. helmikuuta 2014

Satularumbaa yöks




Jotain mystistä on tapahtunut miun istunnalle noiden kahden videon välillä. Ylävartalo menee munakyyryyn ja koko istunta on epävakaa ja painopiste heiluu enkä istu istuinluilla hevosen takasten päällä. Mie pistän homman nyt ihan täysin ahtaan tuolin piikkiin ( siis vatsalihaksissahan ei ole mitään vikaa ;P). Todella hankalaa istua suorassa, työn ja tuskan takana että pääsen painonkanssa pepunpäälle joka on jo takakaaren pystysuoralla osalla :/


 Uutta satulaa siis metsästetään miun mitoille sopivammaksi ja samalla tietty Pikkikselle pitää myös istua :) Mut puolivoittoa on jo kun hevoselle sattuva malli on tiedossa ja miulla on myös mielikuva mitä oon hakemassa:





Ordo Equester Venus Monoflap eli yksisiipinen malli jossa isot polvituet mutta istuimessa tilaa enemmän liikkua kun ei ole niin kuppi. Ah ja tuo ruskea väri.... Tykkäsin paljon Stubbenin yksisiipisestä Portoksesta joka hyvin samanmallinen.

Nykyinen Omni
Pikkis The Säkäkuningas 



Eli loistokuntoinen Frank Bainsin Omni myynnissä vielä muutaman viikon miulla Lappeenrannassa jonka jälkeen menee Satulasoppiin vaihdossa.
Rungonleveys M ja istuin 17 tuumaa. Väri ihana tummanruskea ja ihan unelmapenkki istua pehmeydeltään muttei sovi pitkille reisille :D Suora rungoltaan, erittäin iso säkätila. Vastinhihnat ei uusille kalpene.
HP. 1500 euroa   Niina p. 040-8323043






Urheiltiin tänää Pikkiksen kanssa liinanpäässä ihan rentoa "lihakset hyllyy" ravia hitaassa temmossa vaihdellen siitä keskiraveihin joissa joutui työntämään kunnolla liikettä myös eteenpäin takasilla. Tavoitteena pyöreys kokoajan. Vitsi P on niin ihanan helppo ja tykkää paljon mennä liinassa, rentoutuu ihan silminnähden jo kun vedän kapsonin päähän -" aaahhh tää on näitä päiviä kun saa lömpsötellä". Ja ihanaa katsoa miten hevonen liikkuu mielellään ja iloisesti, omakin mieli lepää ja tuossa tavoitetta myös itselle saada sama aikaan selästäkäsin :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti